Foobler Snackbal Met Timer

Foobler Snackbal Met Timer
Foobler Snackbal Met Timer
Foobler Snackbal Met Timer
Foobler Snackbal Met Timer
€ 31,40
Inclusief belasting

De Foobler Snackbal is een automatische, zelfherladende puzzelvoederbak voor honden. (De mini foobler is ook geschikt voor katten). De Foobler bevat een timer en lost automatisch hondensnacks op intervallen die jij kunt instellen op 153060 of 90 minuten. Als het belletje rinkelt, geeft de bal een snack vrij. Je kan tot 6 verschillende snacks in de Foobler steken, dankzij de 6 kamers die elk op zijn beurt geactiveerd kunnen worden.

De Foobler heeft 3 AAA batterijen nodig (batterijen niet meegeleverd).

  • Ideaal als jouw hond overdag soms alleen zit
  • Prikkelt de nieuwsgierigheid en het brein
  • Bezorgt jouw hond tot 9u speelplezier
  • Zowel voor buiten- als binnengebruik
  • Combinatie slimme snackbal en hondenpuzzel
Maat
Laatste items in voorraad
  • Rijklaar thuisbezorgd in héél België
  • Testen en meteen meenemen - 45 minuten over de grens
  • Gratis opgehaald bij garantie
  • Klantenbeoordeling 9.4 uit 52.856 reviews
Hoe werkt het?

Moet je even naar de supermarkt, ben je een uurtje weg of zit jouw hond overdag alleen? Zet de Foobler Snackbal op en hij entertaint, beloont en houdt jouw hond in beweging tot je terug thuis bent. De Foobler Snackbal herlaadt zichzelf tijdens de dag en bezorgt jouw hond tot 9u speelplezier.

Het belangrijkste is om de snackperiodes te spreiden. Zo is jouw hond gelukkiger en gezonder gedurende de hele dag. Dankzij de 6 verschillende kamers kun je tot 6 verschillende hondensnacks in de Foobler steken.

Waarom de Foobler Snackbal?

De Foobler Snackbal is het enige hondenspeeltje op de markt die de eigenschappen van een slimme snackbal combineert met puzzel speelgoed voor honden. De automatische snackverdeler laat jouw hond doen wat hij hoort te doen, namelijk om zijn eten zelf op te sporen en te verdienen.

De Foobler houdt jouw hond actief en gefocust zodat hij er niet aan denkt om kattenkwaad uit te halen. Gedaan met schoenen kapot bijten of de vuilnisbak omkeren!

Afwassen

Om de Foobler af te wassen, neem je het deksel eraf en de schakelaar module eruit en was je hem gewoon in de afwasbak zoals je met een bord zou doen. Je kan de Foobler zelfs in de vaatwas steken!

Duvo+
1 Items

Specifieke referenties

ean13
5414365176020